Samhällen och mode

Vi kanske tror att mode helt enkelt handlar om vad vi bär, men faktiskt hur vi ser ut har en mycket större inverkan på samhället. Så mycket som vi alla vet att vi inte ska bedöma en bok efter omslaget, vet vi alla att det inte är fallet. Det är naturligt att vi dömer människor utifrån hur de ser ut, och kläderna som de bär är en stor del av detta.

Med rätta eller fel kommer människor att se kläderna vi bär och göra omedelbara bedömningar om oss. Detta betyder inte att vi ska ändra klädsel för att behaga andra, men det är något som vi bör tänka på under vissa omständigheter.

Hur människor bedömer oss

Det finns vissa tillfällen då vi förväntas klä oss i en viss stil. För det mesta tillåter detta oss att lägga en snedställning på vad som är moderiktigt, men det betyder att människor kommer att döma oss om vi inte gör det här. Till exempel, om vi vänder oss till ett bröllop med jeans eller ett formellt tillfälle med tränare kommer folk förmodligen att höja ögonbrynet. Precis som om vi hade på oss en kostym och slips till stranden. Det är utanför normen och inte vad som förväntas.

Sättet vi klär på har stor betydelse för hur människor bedömer oss, så vi bör ha detta i åtanke när vi deltar i vissa händelser.

Hur vi känner oss själva

Självklart handlar mode och ser bra ut inte om andra människor – om vi ser bra ut kommer vi troligen att må bra. Det finns många olika mode stilar och trender vi kan välja mellan – det här är fantastiska nyheter eftersom det betyder att oavsett vår personliga smak finns det något som passar oss. Om vi ​​klär oss bra och mår bra i kläderna som vi bär, kommer vi sannolikt att gå om dagen och känna oss mycket bättre med oss ​​själva

Oavsett vilka klädval du väljer och vad som helst av de bästa sakerna du kan göra är att se till att du alltid ser bäst ut

Lämna ett svar